Reuzenballonnen bedrukken

Bedrukte reuzenballonnen

Het inzetten van bedrukte reuzenballonnen is een knallende manier om op te vallen. Als je iets doet, doe het dan groots! Wanneer je ergens ballonnen ziet dan weet je dat het feest is. Waar een tros met gewone ballonnen al een vrolijk gezicht is, is een tros met bedrukte reuzenballonnen extra indrukwekkend. Bij Ballonnetjeswereld vind je een ruim assortiment aan ballonnen, waaronder de reuzenballonnen. Reuzenballonnen zijn er in diverse formaten, zoals in de vorm van een hart. De ballonnen hebben afmetingen variërend van 50 cm doorsnede tot wel meer dan twee meter. Naast dat reuzenballonnen met bedrukking leuk zijn om naar te kijken, zijn ze ook erg leuk voor kinderen om mee te spelen. Doordat de ballonnen van een stevig materiaal gemaakt zijn, kunnen ze wel tegen een stootje.

Reuzenballonnen bedrukken

Alle reuzenballonnen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met je logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De ballonnen kunnen bedrukt worden op één of twee zijden in één of twee kleuren. De reuzenballonnen zijn vrolijk, groot en ook nog eens erg persoonlijk wanneer je ze laat bedrukken. Reuzenballonnen met logo zijn al van een nog grotere afstand goed zichtbaar dan normale ballonnen. Als de ballon al reuze is, dan betekent dat dat uw logo ook reuze groot te zien is. Dat zal zeker indruk achter laten. Reuzenballonen met bedrukking zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ben je benieuwd naar hoe de reuzenballonnen eruit komen te zien met jouw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat je verrassen door onze studio!

Ballonnen bestellen

Bij Ballonnetjeswereld kun je makkelijk en snel de reuzenballonnen met logo bestellen vanaf 10 stuks. Met bedrukte reuzenballonnen kun je op een creatieve manier een feestelijke sfeer creëren voor bijvoorbeeld een opening of open dag. Een bedrukte ballon ziet er vaak een stuk professioneler uit bij grote evenementen. Er zal hier een groot publiek zijn die jouw bedrijfsnaam of logo zal herkennen. Zo maak je op een leuke manier reclame voor je bedrijf. Je kan altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als je nog vragen of specifieke wensen hebt. Wij helpen je altijd graag verder.

Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Meer lezen >

Meer lezen >