Filters

Kies een kleur
Grootte ballon
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Ballontoebehoren bestellen

Ballontoebehoren

Naast een enorm assortiment aan ballonnen vind je bij Ballonnetjeswereld ook ballontoebehoren. Wanneer je denkt aan ballonnen dan denk je meestal meteen aan feest. Het maakt niet uit of het bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte, bruiloft of jubileum is, ballonnen zijn leuk en zijn er in ontzettend veel verschillende soorten. Ballontoebehoren zijn hierbij natuurlijk niet nodig, maar maken het opblazen en ophangen van de ballonnen wel een stuk makkelijker. Hierbij kun je denken aan ballonstokjes, waardoor de ballonnen makkelijk vast gehouden kunnen worden. Of wat denk je van een ballonnenpomp, die snel en gemakkelijk de ballon voor je vult. Ook hebben we snelafsluiters waarmee je de ballonnen snel dicht kunt maken. Jouw ballonnen komen zeker niks te kort!

Ballonnen

Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, ballonnen brengen altijd een gezellige, feestelijke sfeer met zich mee. Daarnaast is er geen leukere manier om reclame te maken voor je bedrijf dan met deze echte blikvangers. Bij de ballonnen heb je ballonnenlint bijna altijd nodig. Ballonnenlint kun je gebruiken om de ballonnen vast te houden, ergens aan te bevestigen of om ze met elkaar te verbinden. Ook vind je bij Ballonnetjeswereld led ballonlampjes die je in de ballon kan stoppen, waardoor deze licht geeft. Met deze led ballonlampjes maak je een feestje of bijeenkomst nog feestelijker in het donker.

Ballontoebehoren bestellen

Door ballontoebehoren te bestellen ben je helemaal voorbereid! Je kan de ballon accessoires bij ons al bestellen vanaf 1 stuk. Ballonnen met opdruk zijn een toevoeging voor verschillende evenementen. Met ballonnen kan je zo enorm veel doen, maar daar heb je wel wat simpele hulpmiddelen voor nodig. Onze ballontoebehoren komen hierbij goed van pas. Als je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Je kan ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen je graag verder!

9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 16 van 16 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 16 van 16 resultaten
9

" Job heeft ontzettend zijn best gedaan voor onze bestelling. Dankjewel voor je professionalisme! Communicatie is snel en vlekkeloos verlopen. Ook verze... "

Nikki 08 September 2021